Tienda De Guitarras En Barcelona


www.unionmusical.es

Juguetes De Calidad


www.jugueteseducativos.org

Posicionamiento Empresa Internet


es.bredax.com

Localització


linux.bredax.com
Enllaços patrocinats
Potenciar Mi PáGina Web

es.bredax.com
Tienda De MúSica Yamaha

www.unionmusical.es
Acordeones Baratos

www.outletmusical.net
Expertos AutomatizacióN Industrial

www.bitmakers.com
Acrilicos Amsterdam

www.vpiera.com
Oferta Equipo DJ

www.unionmusical.es

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Jordi Margarit

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Jordi Margarit

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Jordi Margarit

apareix com a presentador o en l'equip.

La primera pedra

-

Jordi Margarit


Univers matinal amb grans dosis d’emoció, amb Jordi Margarit Aquesta temporada Mari Pau Huguet hi col·labora tots els diumenges amb ‘Mari Pau respon’, un consultori radiofònic on els oients pregunten allò que més els preocupa de temes sentimentals i/o socials. Mari Pau Huguet, amb el bagatge professional acumulat amb els anys de professió, aclareix tots els dubtes de l’audiència. Amb els Serveis Informatius de RAC1, amplia el seguiment de l’actualitat en tots els àmbits. Els dissabtes incorpora una tertúlia amb la participació dels periodistes Lluís Foix, Manel Cuyàs i Pere Artigas. Continuen també les col·laboracions de Jordi Joan Alsina, Jordi Maluquer, Jaume Arnella, la Vicenteta, en Leslie dels Sírex i de propina, Ferran Torrent. La primera pedra dibuixa uns dissabtes amb un to eminentment informatiu i d’actualitat i uns diumenges festius i de lleure. --- Informació del programa de la temporada 2011-2012 Univers matinal amb grans dosis d'emoció, amb Jordi Margarit. La primera pedra: 1nivers Festi1, 1nivers Margarit. Dissabtes i diumenges a partir de les 6 del matí, es desvetlla l'1nivers del cap de setmana. Per novena temporada consecutiva, Jordi Margarit i la seva banda hi posen la primera pedra. Entreteniment, participació, informació i grans dosis d'emoció, omplen quatre hores en què la música, l'esports, el cinema, la cuina i tot allò que activem només en dies festi1s, protagonitzen la nostra festa. La Vicenteta, el senyor Bachs, en Leslie, en Ferran Torrent, l'Arnella, els dels fogons, l'Alsina, la Paquita, en Maluquer… en saben 1 rato llarg, de tot això. Son col·laboradors residents a La primera pedra. Des de fa nou anys, ells formen l'1nivers Festi1 del cap de setmana: l'1nivers Margarit.

La primera pedra de l'estiu

-

Jordi Margarit


Espectacle matinal del cap de setmana, amb Laia Margarit. Si l’estiu et fa badallar, i pensar en el calor ja t’esborrona, capgira’l i activa’t. Amb aquesta intenció -fer-te encetar el dia amb bon peu- posem La primera pedra els dos dies més festius de la setmana. Activitats d’aventura, cinema, televisió, secció del cor, concursos i, fins i tot, classes d’idiomes express. No t’ho creus? Les primeres hores de dissabtes i diumenges, juga amb nosaltres, i capgira l’estiu 2007. Presentat per Laia Margarit l'any 2007.

Secció Ferran Torrent 08-10-05 -Examen de cultura al Jordi Margarit-

audio

La Primera Pedra

La Primera Pedra Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2005-10-08

Jordi Margarit felicita a tots els Àngels, excepte a l'Acebes

-

La Primera Pedra


Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2005-10-02

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Jordi Margarit Ferran Torrent
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari