Ascensors Badalona


www.bselevacio.com

Juegos De JardíN Para NiņOs


www.juegosalairelibre.com

Leaf For Automatic Doors


www.manusa-shop.co.uk

Gibson Les Paul


www.unionmusical.es
Enllaįos patrocinats
Ultramarine Blue

www.proquimac.com
Amplificadores De Guitarra

www.unionmusical.es
Mesas De Billar

www.juegosalairelibre.com
Posicionamiento Web

www.posicionamiento-pagina.com
BáScula Para Pesar Paleta

balanzasbg.es
Grabados En Acero

www.gravatsgravimon.com













Rādio especialitzada amb enregistraments de

Carles Gaig

Voleu enllaįar a aquesta pāgina des d'una altra pāgina, bloc, fōrum, o correu electrōnic? Us ho posem fācil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaį directe

Carles Gaig

Aquests sķn els programes de les diferents emissores en els que

Carles Gaig

apareix com a presentador o en l'equip.

Tāpias variades

-

Pere Tāpias


La recepta del "Tapias variades": Ingredients: - Un producte de la temporada o un tema de l'actualitat gastronōmica. - Un colˇlaborador com Pep Palau, Santi Santamaria, Assumpta Miralpeix, Carles Gaig, David Solé, Carme Ruscalleda, Pilar Senpau, Pep Nogué o Enric Solé i/o un expert en la matčria que convidem per l'ocasiķ. - Un grapat d'oients que ens acompanyen cada setmana Elaboraciķ: Escollim un producte o un tema gastronōmic i li treiem el suc al māxim amb l'ajuda dels nostres colˇlaboradors i convidats. Després els oients hi posen la seva salsa, que és la grācia del plat. Hi afegim bona música i ho barregem bé. Presentaciķ del plat: Pere Tāpias Fa 12 anys que fem aquest plat i sempre surt bé.

"Quan descalces una magrana, te l'has de menjar rāpidament" - 18/10/15

audio

El Suplement

El Suplement Amb en Pere Tapias i el cuiner Carles Gaig, que regenta un restaurant d'una estrella Michelin, hem conegut les possibilitats de la magrana a la cuina: un producte molt de temporada que utilitzem especialment en amanides, perō també com a guarniciķ de carns i segons plats.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2015-10-18

Les Tapias variades i l'olla que bull: la samfaina amb en Carles Gaig - 27/06/15

-

El Suplement


Amb en Pere Tapias, Pep Nogué i un cuiner de luxe, en Carles Gaig, que ens acompanya per parlar d'un dels plats més tradicionals de la cuina catalana: la samfaina. Una barreja de verdures sofregides amb tomāquet, que podem menjar sola o acompanyada d'infinitat d'ingredients, com l'arrōs, la pasta o la carn. . Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2015-06-27

La tribu de Catalunya Rādio: Tercera hora - 18/12/14

-

La tribu de Catalunya Rādio


Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser sķn els de la mare o els de l'āvia o de la sogra. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, histōries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anōnimes, que val la pena cončixer. - 2014-12-18

Secciķ Nandu Jubany a la Tribu. Els canelons amb en Carles Gaig! - 18/12/14

-

La tribu de Catalunya Rādio


Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser sķn els de la mare o els de l'āvia o de la sogra. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, histōries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anōnimes, que val la pena cončixer. - 2014-12-18

Nandu Jubany:"Hauríem de ser més feliįos encara, hauríem d'estar contents sempre" - 29/11/14

-

El Suplement


El cuiner Nandu Jubany Jubany fa un repās de la seva vida professional i personal. Explica com va aprendre l'ofici a casa, amb el seu pare i la seva tieta, i fora, de la mā de Carles Gaig; com la seva dona, l'Anna, ha estat el puntal de la seva vida i com se sent de feliį en l'actualitat.. Sílvia Cķppulo conversa cada setmana de forma més íntima i personal amb un personatge destacat de la vida política, econōmica, cultural i social. - 2014-11-29

Les Tāpias variades i l'olla que bull: receptes originals per aprimar-se - 06/09/14

-

El Suplement


El Pep Nogués ens parla de productes de quilōmetre zero als mercats catalans i Carles Gaig ens explica quč ha esmorzat. Escoltem quč pensava Josep Pla del melķ amb pernil i resolem els dubtes dels oients. I us expliquem tot un seguit de receptes originals i atractives per perdre els quilos que hem guanyat a l'estiu.. Pere Tāpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els colˇlaboradors habituals del "Tāpias variades". - 2014-09-06
Més enregistraments on apareix Carles Gaig...

DIRECTORI SEMĀNTIC
Personatges relacionats
Carles Gaig Pere Tāpias Nandu Jubany Tatiana Sisquella Sílvia Cķppulo Ferran Adriā
Miqui Puig Mathew Tree
Š Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Catalā Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUČ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Catalā per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari