Presencia Empresa En Internet


es.bredax.com

GuíAs Pantone


www.vpiera.com

Salvi Delmuns


www.audioencatala.cat

Detectores De Presencia


www.bitmakers.com
Enllaços patrocinats
Servei 24 Hores Ascensors

www.ascensoresprim.com
Acordeones Segunda Mano

www.outletmusical.net
Optimizar PáGinas Web

es.bredax.com
Control Optimització

www.bredax.com
Piano Yamaha Barato

www.outletmusical.net
Controladora DJ De OcasióN

www.outletmusical.net

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Eduard Boet

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Eduard Boet

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Eduard Boet

apareix com a presentador o en l'equip.

Reptes del Segle

-

Eduard Boet


Davant d'un segle que comença, el món té plantejats molts reptes. En aquest programa parlarem dels més importants. Sabrem d'on vénen aquestes qüestions i, sobretot, cap on es desenvoluparan.

Cafè Baviera

-

Xavier Bosch


3 motius per escoltar "Cafè Baviera": * Per saber-ho tot del Barça. * Per anar a dormir de bon humor. * Perquè no comença l'endemà. El "Cafè Baviera", un cèlebre bar que hi havia al capdamunt de la Rambla de Barcelona, era on els jugadors del Barça de les primeres dècades, Samitier i companyia, anaven a comentar la jugada després dels partits, haguessin guanyat o haguessin perdut. Sovint hi anaven també amb els jugadors de l'equip rival i era possible veure jugadors del Barça i del Madrid fent una cervesa junts després d'un partit. L'esperit del "Cafè Baviera" de relativitzar la transcendència dels resultats dels partits de futbol, serà present al programa que destinarà més minuts que cap altre a parlar del Barça (novetats, detalls, anècdotes, anàlisis, seccions?). A més, s'informarà del Reial Madrid, de l'Espanyol i del futbol internacional, sempre amb molt bon humor. "Cafè Baviera" comptarà cada dia amb un cara a cara i amb la participació dels oients. Xavier Bosch, premi Ondas de ràdio per l'"Alguna pregunta més" de Catalunya Ràdio, coneix molt bé la història i l'actualitat del Barça perquè, amb Antoni Bassas i Eduard Boet, va idear i dirigir el programa de TV3 "Aquest any, cent!", del qual també va ser guionista. Des de l'any 95, cada dilluns té una columna al diari Avui sobre el Barça i també des de la primavera passada s'ha incorporat com a articulista de Mundo Deportivo.

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari