Tienda De Controladoras DJ


www.unionmusical.es

Criteris


www.posicionarpagina.com

Comprar Micro Para Saxo


www.unionmusical.es

Fer Publicitat


www.posicionarpagina.com
Enllaços patrocinats
Primera PosicióN En Internet

www.primera-posicion.com
VehíCulos A Pedales

www.juegosalairelibre.com
Herramientas Para Profesores

www.jugueteseducativos.org
Roger Saperas

www.audioencatala.cat
Precios De Stands Para Exposiciones

www.maxdisplay.es
Interface Motu

www.unionmusical.es

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Francesc Xavier Altarriba

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Francesc Xavier Altarriba

Edició 5 de juliol (2)

audio

Catalunya Plural

Catalunya Plural La vida a debat: Parlem d'“El poder del futbol: més enllà d’un esport?” amb Francesc Xavier Altarriba, doctor en Sociologia i Neurociències, Jordi Finestres, periodista, autor entre d’altres, d’“Història Crítica del Futbol Club Barcelona”, “Història dels Clubs de Futbol” i “Seleccions Catalanes, un dret de Catalunya”, Jordi Pons, periodista d’esports de COMRàdio i Isabel Martínez, portaveu de SOS Racisme.
- 2006-07-05

Edició 21 juny (2)

-

Catalunya Plural


La vida a debat: Parlem de “És la joventut un diví tresor?” amb Francesc Xavier Altarriba, doctor en Sociologia i Neurociències, Dr. Adolfo Perinat Professor de la Facultat de Psicologia de la UAB. Autor del llibre “Los adolescentes en el siglo XXI”, Joan Calderon Membre d’Acció Jove de CONC, Joana Cabrera Estudiant de 4art. Medicina. Membre de l’Associació “Sin vergüenza” i Enric Meza Músic i Tecnòleg.
- 2006-06-21

Edició 14 de juny (2)

-

Catalunya Plural


La vida a debat: Avui parlem de “Què passaria si punxés la bombolla immobiliària?” amb Francesc Xavier Altarriba, doctor en Sociologia i Neurociències, Anton Gasol, doctor en Economia, autor del llibre “Tal com jo ho veig: ciutadans i economia, avui”, Néstor Lago, vicepresident de l’Associació Professional d’Expert Immobiliaris, propietari de Lago Assessors, Eduard Sanz, Coordinador de l’àrea de Política Institucional d’UGT i Xavier Segura, cap del Servei d’Estudis de Caixa Catalunya.
- 2006-06-14

Edició 17 de maig (2)

-

Catalunya Plural


La vida a debat “L’amor avui té data de caducitat?” amb Francesc Xavier Altarriba, doctor en Sociologia i Neurociències, Marian Ponte, psicologa, especialitzada en Sexología, Marta Rufilanchas, Advocada especialitzada en Matrimoni i Família, Conrad Son, director de cinema pornogràfic i eròtic i Valentí Gómez, poeta i escriptor.
- 2006-05-17

Edició 10 de maig (2)

-

Catalunya Plural


La vida a debat: "Com seria Catalunya si no hi haguessin immigrants?", amb Francesc Xavier Altarriba, doctor en sociologia i Neurociències, Eduardo Rojo, Director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona, Norma Falcone, Membre de l’Assemblea "Papers per a tothom", Javier Ibars, Director del Departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment de Treball i Ricard Zapata Barrero, professor de Teoria Política del Departament de Ciències Polítiques de la UPF. - 2006-05-10

Edició 5 d'abril (2)

-

Catalunya Plural


La vida a debat; amb Francesc Xavier Altarriba, doctor en Sociologia i Neurociències, Carles Feixa, professor d’Antropologia Social a la Universitat de Lleida, autor del llibre “De jóvenes, bandas y tribus” Ed. Ariel, Santi Balmes, cantant del grup “Love of lesbian” de 35 anys, Mònica Figueras, socióloga. doctora de Periodisme i professora de la UPF i Àngela Piedrola, politòloga.
- 2006-04-05
Més enregistraments on apareix Francesc Xavier Altarriba...

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Francesc Xavier Altarriba Jordi Pons Joan Cal Conrad Son Jordi Senserrich David Minoves
Toni Moreno Víctor Pallejà Francesc Torralba Carmen Tejedor
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari