Cuinem ous al "Tapias variades"! - 27/02/16 |
|
 |
|
|
El Suplement Ens ha visitat Iker Erauzkin, xef de l'espai gastronòmic UMA, per parlar de receptes fetes amb ous. Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades".
- 2016-02-27 |
Justo Molinero: "A mi 'Ocho apellidos vascos' no em va fer gens de gràcia" - 12/11/15 - "Ocho apellidos vascos" ahir es va emetre simultàniament a Cuatro i Telecinco amb un programa especial abans i després de la pel·lícula. La "Noche de los 'Ocho apellidos vascos'" va tenir una quota de pantalla mitjana del 47,5%. A Catalunya la van seguir un 40% dels espectadors, al País Basc el 48% i, a Andalusia el 52%. Parlem de l'èxit de la producció amb un andalús, el Justo Molinero, i un basc, l'Iker Erauzkin.. Després de dinar, intentem entendre les notícies del dia, des dels grans temes de l'actualitat fins a les petites coses. Ens visiten cada tarda grans periodistes que comparteixen amb nosaltres la seva curiositat, com Albert Om, Anna Pérez Pagès}, Miquel Alzueta, Toni Soler, Manel Lucas, Cris Puig, Guillem Sans, Eloi Vila, Laura Borràs, Agustí Esteve, Glòria Galiano, Sílvia Soler, Toní Puntí, Txell Bonet i Núria Coll. Tot plegat amb la intervenció dels professionals dels serveis informatius de Catalunya Ràdio.
- 2015-11-12 |
|
|
La tribu de Catalunya Ràdio amb Xavi Rosiñol: Primera hora - 12/11/15 - Avui ha vingut la Cristina Sánchez Miret i en Maiol Roger. Hem comentat la última hora sobre el Parlament de Catalunya però també ens hem fet ressò de les paraules del Papa Francesc sobre els àpats familiars. A més hem parlat amb Justo Molinero, que és andalús, i amb Iker Erauzkin, cuiner de Bilbao, perquè ens diguin què en pensen de la pel·lícula "8 apellidos vascos". Hem acabat amb en Santi Villas parlant de televisió.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer.
- 2015-11-12 |
|
|
Tapias Variades: la poma - 18/09/15 - Amb en Pere Tapias i el cuiner basc Iker Erauzkin parlem de les possibilitats de la poma a la cuina. Una de les fruites més populars amb presència a nombrosos plats, des del primer plat fins a les postres.. Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades".
- 2015-09-18 |
|
|
Tàpias variades - 28/06/14 - Espaghettis, tallarines, macarrons, cintes, llacets... La pasta és una bona aliada a l'estiu per fer plats freds i amanides diverses. Receptes per a tots els gustos amb el cuiner Iker Erauzkin. Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades".
- 2014-06-28 |
|
|
La pasta a l'estiu - 22/06/14 - Espaghettis, tallarines, macarrons, cintes, llacets... La pasta és una bona aliada a l'estiu per fer plats freds i amanides diverses. Receptes per a tots els gustos amb el cuiner Iker Erauzkin. Pere Tàpias fa el que millor sap fer: parlar de gastronomia. I ho fa, com sempre, amb entrevistes, cuiners i tots els col·laboradors habituals del "Tàpias variades".
- 2014-06-22 |
|
|
Més enregistraments on apareix Iker Erauzkin...
|