Comprar Clarinete Buffet


www.unionmusical.es

Sensor Robusto


www.bitmakers.com

Solvent Dyes


www.proquimac.com

Ramon Pellicer


www.audioencatala.cat
Enllaços patrocinats
Motores EléCtricos TrifáSicos Siemens

castelomega.com
Hals

www.proquimac.com
CáMaras De VisióN

www.bitmakers.com
Castillo Hinchable EconóMico

www.juegosalairelibre.com
Mantenimiento De Motor EléCtrico

castelomega.com
Sensor LáSer Distancia

www.bitmakers.com

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Joan Arenyes

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Joan Arenyes

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Joan Arenyes

apareix com a presentador o en l'equip.

Amb molt de gust

-

Sílvia Tarragona


Un programa en què la ràdio no només és un aparell que ens ofereixi informació, actualitat, debat, humor, música... Volem que es transformi en un punt de referència per escoltar, per sentir tot allò que passa, amb presència de personatges que al llarg del programa posan el to d'ironia a la tarda, i amb la participació dels oients que hi diran la seva al llarg de les tres hores de programació. L'actualitat sigui informativa o social manarà en el decurs d'aquestes tres hores en què Sílvia Tarragona estarà acompanyada per Manuel Delgado, Ramón de España, Eulàlia Solé, Ramon Muntané, Josep Maria Terricabras, Mariló Casals o l'actriu Mon Plans per fer la crònica i la contracrònica d'aquelles qüestions que més interessen I'oient. A més de les entrevistes que es presentan al llarg de tot el programa, Amb molt de Gust inclourá un resum amb els titulars de la jornada, les notícies més curioses, comentaris de prestigiases firmes durant la primera hora, un temps per al debat, per a I'humor i una completa agenda de recomanacions culturals i d'oci per poder passar la millor nit. Sots-direcció: Maria Casado Coordinació i producció: Núria Díaz i Carles Mesa Redacció: Rosa de Diego, Mari Cruz Hernández, Manuel Díaz i Carles Mesa Col· laboradors: Manel Delgado, Ramón de España, Marcos Ordóñez, Juan Carlos Ortega, Empar Moliner, Biel Mesquida, Mariló Casals, Rafel Barceló, Àngel Pavlovsky, Javier Pérez Andújar, Santi Meifrén, Alfonso Levy, Emilio Manzano, Armand Balsebre, Carme Freixa, Marcos Ordóñez i Joan Arenyes

Catalunya Exprés

-

Joan Arenyes - Mariola Dinarès


Al CATALUNYA EXPRÉS la música en català es mou. És un magazine que combina el seguiment de l'actualitat i els seus protagonistes amb el millor de la música feta al país les últimes dècades. Inclou entrevistes, agenda de concerts, novetats discogràfiques, l'arqueologia amb enregistraments històrics de la discoteca de RNE a Catalunya i la convocatòria del "Disc català de l'any".

Què està passant

-

Joan Arenyes - Mariola Dinarès


Les altres notícies amb informacions sobre tendències, música, nous hàbits, invents, consum, la butxaca, la salut i les noves tecnologies com internet i els telèfons mòbils. Homes i dones. Enquestes sobre el món de la parella en un espai dedicat a la guerra de sexes i a les preguntes masculines i femenines. T'apuntem les cites d'oci del dia. Les novetats discogràfiques i la gent del món de la música també tenen un espai al QUÈ ESTÀ PASSANT... Les notícies de la televisió inclou les tendències i els nous formats televisius, els fitxatges i el més destacat de la programació del dia. Misteris de la televisió amb Joan Carles Martín. La previsió del temps amb Toni Mestres.

La tribu de Catalunya Ràdio: Tercera hora - 21/05/15

audio

La tribu de Catalunya Ràdio

La tribu de Catalunya Ràdio Nandu Jubany ha vingut acompanyat del cuiner Carles Abellan i junts ens han parlat del Street Food.Quedem online ha estat un dels temes de la tarda amb Mariola Dinarès i Joan Arenyes. Per acabar ultima dosi d'"APM?" amb Xavi Cazorla i Jordi Asturgó. . Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer. - 2015-05-21


DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Nandu Jubany Mariola Dinarès Joan Arenyes Tatiana Sisquella
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari