Ascensores Barcelona


www.sigma.cat

Outlet Pianos


www.outletmusical.net

Mostradores Comerciales


www.maxdisplay.es

Millorar Posicionament Google


www.posicionarpagina.com
Enllaços patrocinats
Dispersants

www.proquimac.com
Comprar Triciclos Infantiles

www.juegosalairelibre.com
Ofertas Altavoces

www.unionmusical.es
Sensor MedicióN

www.bitmakers.com
Photocalls Para Empresas

www.maxdisplay.es
Medidor Altura

www.bitmakers.com

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Jordi Sellas

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Jordi Sellas

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Jordi Sellas

apareix com a presentador o en l'equip.

Vist i no vist

-

Valentí Sanjuan


Els migdies a Catalunya Ràdio són un "Vist i no vist", amb Valentí Sanjuan. Un programa d'entreteniment amb entrevistes a personatges de primera línia de casa nostra (actors, polítics, músics, escriptors...), seccions, participació dels oients, música en directe amb les millors bandes catalanes, imitacions i unes quantes sorpreses més. Els encarregats d'ajudar el Valentí Sanjuan a no quedar curt de continguts són Miqui Puig, Matthew Tree, Xantal Llavina, Jaïr Domínguez, Jordi Sellas i Àlex Gorina, entre d'altres. Magazín d'entreteniment cultural, amb un to distès i divertit. Basat en seccions que ens acompanyaran durant tot l'estiu, obert a la participació dels oients per fer les seves recomanacions (teatre, cine, literatura, restaurants), amb regals per a qui intervingui al programa i entrevistes amb personatges destacats de casa nostra. Els continguts del programa giraran al voltant de la cultura pròpiament dita, però també del món de la nit, activitats d'estiu, etc.

Generació digital

-

Jordi Sellas


Jordi Sellas ens porta el món del joc al ciberespai. "Generació digital" parla de la importància del món cibernètic, dels jocs en línia i d'Internet, de l'oci digital, un sector que en els darrers anys ha envaït la vida quotidiana de milions de persones. El joc en xarxa i la seva dimensió global, els videojocs, les icones que han marcat la generació dels internautes i altres referents històrics tenen cabuda en aquesta nova temporada del programa, que un any més torna a barrejar la nostàlgia amb una mirada futurista.

Tot és molt confús de l'estiu

-

Pere Mas


El món, la vida, la feina, el moment actual... tot és molt confús. Per això cal un programa de ràdio que ens ajudi a aclarir-nos. De fet, mentre gestàvem aquest "radioshow", mai no vam pensar que encertaríem tant amb el nom del programa. La confusió va en boca de polítics, economistes, periodistes, de la societat civil i fins i tot del mateix Barack Obama. Però, seriosament... encara hi ha algú que pensi que això s'esvairà en les pròximes setmanes? Nosaltres sabem que no, i per això, cada migdia, de 12.00 a 14.00 hores, posarem el país en ordre... o no... "Tot és molt confús"! I amb en Pipo Serrano també! Això sí, el nostre particular "radioshow" tindrà al llarg de les pròximes setmanes noves incorporacions... L'Àvia Remei ens il·lustrarà amb les seves peculiars 'Tècniques de seducció', el Francesc Miralles, guionista de "L'ofici de viure" i de "Bricolatge emocional", ens ajudarà a meditar amb una secció feta a mida: 'Bricolatge terrenal'! Qui sap, potser fins i tot convidem el Gaspar. La Laia Ferrer, reportera de Fórmula 1 de TV3, ens explicarà com viatjar més plàcidament i com aconseguir tres seients a l'avió pel preu d'un o com gaudir d'una òpera de 200 euros per menys de cinc. El David Verdaguer ens acostarà als llocs més frescos del país. Repassarem 'Catalunya des de l'aire' amb l'Àlex Gorina, i sabrem com s'han construït els grans comunicadors del panorama català. Ens endinsarem en l'univers de les tradicions amb 'El Costumari Català' de la Liz, una nord-americana que viu i treballa a Catalunya des de fa només un any. A més, també descobrirem la nostra particular 'Generació digital' amb en Jordi Sellas, i com perdre el temps davant l'ordinador amb l'ajuda de la Mariola Dinarès. Ah, i evidentment, mirarem de saber on para l'Àngel Llàcer, i fins i tot intentarem descobrir on s'amaga el Pere Mas durant les seves vacances... tot plegat, gràcies a l'ajuda del "verbívor" Pau Vidal i la seva 'Auca del Sr. Pere'. Tot plegat, de 12.00 a 14.00 h a Catalunya Ràdio... si és que ja ho dèiem, tot és molt confús!

Jordi Sellas: L'impost a les telefòniques és la clau de volta de la nova política financera cultural - 29/05/14

audio

L'oracle

L'oracle Entrevista a Jordi Sellas, director general de Promoció i Cooperació Cultural a la tertúlia amb Lola Garcia, directora adjunta de La Vanguardia, Matthew Tree, escriptor i Vidal Vidal, escriptor. "L'oracle" és el punt de trobada on Xavier Graset asseu un convidat a fer tertúlia sobre l'actualitat en general, i sobre política en especial. - 2014-05-29


DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Jordi Sellas Lola Garcia Matthew Tree Vidal Vidal Xavier Graset
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari