Areneros Infantiles


www.juegosalairelibre.com

Casio Segunda Mano


www.outletmusical.net

Optical Brighteners


www.proquimac.com

Barrera Seguridad


www.bitmakers.com
Enllaços patrocinats
Tienda De Guitarras En Valencia

www.unionmusical.es
Oportunitats Comercials Internet

www.bredax.com
Tienda De Juguetes

www.jugueteseducativos.org
Ofertas Mesas De Mezclas

www.unionmusical.es
Reformas Parciales Barcelona

www.fullmoon-barcelona.com
Datamatrix

www.bitmakers.com

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Jordi William Carnes

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Jordi William Carnes

Edició 5 de març

audio

La nit

La nit Entrevista a Jordi William Carnes, Tinent d'Alcalde d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona i portaveu del govern municipal. Exconseller d'Agricultura Cara a cara entre Antonio Robles, diputat al Parlament de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía i Jordi Cabré, periodista, escriptor i advocat. - 2009-03-05

Edició 20 de març (1)

-

La Nit


A la tertúlia d'avui:  Josep M Pelegrí, secretari General d'UDC, Jordi William Carnes, diputat al Parlament pel PSC i exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Oriol Amoròs, secretari per a la Immigració (ERC) del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Paulí Mojedano, regidor del PPC i candidat a l’alcaldia a Mataró i David Cid, secretari de Moviments Socials i Coordinador de Joves d'Esquerra Verda.
- 2007-03-20

Edició 26 de febrer (1)

-

La Nit


A la tertúlia d'avui:  Joan Puigdollers, regidor de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, diputat al Parlament pel PSC i exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Eduard Suárez, regidor de L'Hospitalet de Llobregat per ERC i Jordi Miralles, diputat al Parlament per ICV-EUiA Tertulià del PPC, pendent de confirmació.
- 2007-02-26

Edició 5 de febrer (1)

-

La Nit


A la tertúlia d'avui  Lluís Corominas, vicesecretari Gral de Territori i Acció Municipal de CDC i diputat al Parlament per CiU, Jordi William Carnes, exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i diputat al parlament pel PSC, Uriel Bertran, diputat al Parlament i Secretari d'Imatge i Comunicació d'ERC, Àngels Olano, diputada al Parlament pel PPC, David Cid, secretari de Moviments Socials i Coordinador de Joves d'Esquerra Verda.
- 2007-02-05

Jordi William Carnés, conseller del DARP

-

Matins.COM


Entrevista al nou conseller d'Agriculura, Ramaderia i Pesca, Jordi Wiliam Carnés, que, entre altres, explica que un dels seus principals objectius, aquest any, serà el diàleg amb el sector i fer valorar socialment la feina de la pagesia. Carnés també ha assenyalat que s’està treballant amb el ministeri per a aconseguir un preu de gasoil professional que permeti pal·liar els alts i baixos del cost del petroli. També podeu escoltar la secció "Ofici amb benefici". - 2006-04-24

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Jordi William Carnes Jordi Cabré David Cid Joan Puigdollers Jordi Miralles Lluís Corominas
Uriel Bertran Àngels Olano
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari