Lector CˇDigos Bidimensionales


www.bitmakers.com

Susana Carmona


www.audioencatala.cat

RotulaciˇN De Tiendas


www.maxdisplay.es

Rollos De Corcho


www.barnacork.com
Enllašos patrocinats
Datamatrix

www.bitmakers.com
Cork Export

barnacorkexport.com
Medidor Viscosidad

www.fungilab.com
Castillo Hinchable Barato

www.juegosalairelibre.com
TobogßN Feber

www.juegosalairelibre.com
Castillo Hinchable EconˇMico

www.juegosalairelibre.com

RÓdio especialitzada amb enregistraments de

Marta Romagosa

Voleu enllašar a aquesta pÓgina des d'una altra pÓgina, bloc, f˛rum, o correu electr˛nic? Us ho posem fÓcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaš directe

Marta Romagosa

Aquests sˇn els programes de les diferents emissores en els que

Marta Romagosa

apareix com a presentador o en l'equip.

Catalunya vespre

-

Marta Romagosa


Catalunya vespre, informatiu diari de set a vuit hores editat per Marta Romagosa. El programa ofereix una visiˇ completa de totes les notÝcies que s'han anat produint des del matÝ i que l'endemÓ ocuparan les portades de la premsa i les tert˙lies de la rÓdio. A l'hora en punt i a dos quarts s'ofereix un resum dels titulars mÚs importants amb les declaracions dels protagonistes de la notÝcia. TambÚ es fa especial atenciˇ a la previsiˇ del temps i a la situaciˇ que a aquella hora del vespre hi ha a la xarxa viÓria. La informaciˇ borsÓria tÚ un lloc preferent cada dia poc abans de les vuit i just abans les notÝcies mÚs rellevants de la cultura i els espectacles. Els ˙ltims cinc minuts del Catalunya vespre es fan en desconnexiˇ a Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona, de manera que es poden sentir informacions diferents depenent del lloc on es trobi l'oient.

Tercera generaciˇ

-

Marta Romagosa


Tert˙lies sobre professions des de la mirada de tres generacions diferents. Cada setmana convidem un professional, un jubilat i un estudiant per conversar amb naturalitat sobre la seva feina actual, passada o futura i sobre tot all˛ que els ha marcat l'elecciˇ del seu destÝ professional.

Catalunya vespre

-

Kilian SebriÓ


L'informatiu que intenta explicar els perquŔs de les notÝcies amb el rigor, la proximitat i la professionalitat de sempre. L'informatiu del final de la tarda de Catalunya RÓdio mantÚ la primera hora dedicada a la informaciˇ general, amb Kilian SebriÓ, amb el rigor, la proximitat i la professionalitat de sempre. Amb l'atenciˇ, tambÚ, a l'actualitat internacional, i al territori, amb desconnexiˇ per a les demarcacions cinc minuts abans de tres quarts de vuit. Entre les novetats per aquesta temporada, cal destacar la incorporaciˇ de l'espai "Factoria sensible", on diferents personalitats del mˇn cultural parlaran de m˙sica, literatura, cinema o altres tipus d'arts. --- Informaciˇ del programa de la temporada 2011 - 2012 Catalunya vespre, informatiu diari de set a vuit hores editat per Marta Romagosa. El programa ofereix una visiˇ completa de totes les notÝcies que s'han anat produint des del matÝ i que l'endemÓ ocuparan les portades de la premsa i les tert˙lies de la rÓdio. A l'hora en punt i a dos quarts s'ofereix un resum dels titulars mÚs importants amb les declaracions dels protagonistes de la notÝcia. TambÚ es fa especial atenciˇ a la previsiˇ del temps i a la situaciˇ que a aquella hora del vespre hi ha a la xarxa viÓria. La informaciˇ borsÓria tÚ un lloc preferent cada dia poc abans de les vuit i just abans les notÝcies mÚs rellevants de la cultura i els espectacles. Els ˙ltims cinc minuts del Catalunya vespre es fan en desconnexiˇ a Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona, de manera que es poden sentir informacions diferents depenent del lloc on es trobi l'oient. El programa ofereix una visiˇ completa de totes les notÝcies que s'han anat produint des del matÝ i que l'endemÓ ocuparan les portades de la premsa i les tert˙lies de la rÓdio. TambÚ es fa especial atenciˇ a la previsiˇ del temps i a la situaciˇ que a aquella hora del vespre hi ha a la xarxa viÓria. La informaciˇ borsÓria tÚ un lloc preferent cada dia, just abans les notÝcies mÚs rellevants de la cultura i els espectacles. Els ˙ltims cinc minuts del "Catalunya vespre" es fan en desconnexiˇ a Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona, de manera que es poden sentir informacions diferents depenent del lloc on es trobi l'oient. Producciˇ: David └ngela

L'informatiu del migdia

-

Marta Romagosa


"L'informatiu del migdia" Ús el primer repÓs complet de l'actualitat del matÝ. "L'Informatiu migdia" passa a tenir 60 minuts, Ýntegrament amb informaciˇ general i fent una aposta clara pels continguts territorials. Creiem que haviem de tenir un producte s˛lid, compacte amb informaciˇ territorial enlloc d'espurnejar l'antena amb petites desconnexions. Per tant dins l'Informatiu del migdia disposarem de 15 minuts per parlar amb mÚs profunditat dels principals temes de cada demarcaciˇ. NO volem fer mÚs temes, volem fer-los millor. "L'informatiu migdia/territorial" serÓ de dos quarts de tres a tres quarts de tres. ComenšarÓ desprÚs dels senyals horaris de dos quarts de tres. A les 15:00 s'introduiran els continguts d'ultima hora i s'hi inclourÓ el mÚs destacat de l'esport. El format serÓ de resum i desapareix el format butlletÝ.

El Mirall

-

Marta Romagosa


"El mirall" es proposa recuperar la relaciˇ diÓria amb els oients parlant de tot el que forma part de la nostra vida. En un moment en quŔ la macroeconomia ho ocupa tot i a vegades sembla que ens hem oblidat de les persones, "El mirall" proposa recuperar la relaciˇ diÓria amb els oients a travÚs d'un programa que analitza i discuteix sobre qualsevol aspecte que ens preocupa, ens fa feliš, ens motiva, ens fa nosa, ens apassiona... Totes aquelles coses que ens poden passar a qualsevol de nosaltres... Un programa on tothom es pot veure reflectit. Amb la complicitat dels oients a travÚs de les xarxes socials, i de la colĚlaboraciˇ d'experts, psic˛legs, metges, nutricionistes, advocats, psiquiatres, fil˛sofs..., "El mirall" vol ocupar un espai que va des de l'anÓlisi del que implica deixar una vida enrera per "comenšar de nou" en un altre mˇn laboral o personal, fins a discutir sobre la conveniŔncia o no de recuperar els exÓmens de setembre o quŔ podem fer per queixar-nos quan la factura del m˛bil es dispara per culpa del 'roaming' durant una estada a l'estranger... Temes de totes mides i colors que formen part de les vides de moltes persones. Esperem que els mateixos oients ens facin moltes propostes perquŔ cap inquietud quedi sense resposta.

Qui guanya: Marta Romagosa o Xavier SolÓ? - 14/04/14

audio

Els optimistes

Els optimistes Comencem una setmana on concursen els realitzadors de Catalunya RÓdio. Busquem el realitzador o realitzadora mÚs optimista. Romagosa i SolÓ hauran de respondre preguntes de cultura general i han de demostrar que ho saben tot sobre el seu programa. TambÚ lluitaran per veure qui Ús mÚs rÓpid buscant un contingut a internet amb la tauleta.. A la vida no hi ha gots mig buits, sinˇ gots mig plens. Aquesta Ús la filosofia d'"Els optimistes", el concurs dels migdies de Catalunya RÓdio. - 2014-04-14


DIRECTORI SEM└NTIC
Personatges relacionats
Marta Romagosa Xavier SolÓ
ę Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. MÚs opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en CatalÓ Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QU╚ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en CatalÓ per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari