Sensor Desplazamiento


www.bitmakers.com

Sensor ÓPtico


www.bitmakers.com

Pastel Schmincke


www.vpiera.com

Potenciar PáGinas Web


es.bredax.com
Enllaços patrocinats
Estuche Faber Castell

www.vpiera.com
InstalacióN De Ascensores En Barcelona

www.sigma.cat
Etiquetas Personalizadas

www.marcaropa.com
Juguetes Para Profesores

www.jugueteseducativos.org
Flautas Dulces

www.unionmusical.es
Aumentar Visitas Web

www.aumentar-visitas.com

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Quim Morales

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Quim Morales

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Quim Morales

apareix com a presentador o en l'equip.

Minoria absoluta

-

Toni Soler


La millor manera d'entendre la política amb bon humor, amb Toni Soler de 12.00 a 13.00 h Toni Soler, Queco Novell i Manel Lucas arranquen la vuitena temporada del Minoria absoluta amb el repte de demostrar que són més graciosos que els polítics. Cosa que, veient algunes situacions reals, sembla difícil. Un cop més, l'equip del programa compta amb la presència de personatges destacadíssims del món polític, comunicatiu, esportiu… vius o morts. La segona hora, l'equip d'investigació del Minoria absoluta amb Quim Morales de 13.00 a 14.00 h A partir de la una, el Minoria absoluta queda en mans de La segona hora. Comandada per en Quim Morales, aquest esbojarrat equip d'investigació analitzarà els aspectes més diversos de la realitat quotidiana, des d'una òptica sempre sorprenent. Comptaran, a més, amb la col·laboració de personatges populars, experiments radiofònics d'alt risc i la participació dels oients.

El rosari de l'Aurora

-

Oriol Parreño - Quim Morales


Programa d'humor i entreteniment. S'analitza la jornada des d'una òptica irònica i distesa. Es parteix de la informació apareguda als mitjans, però tractada de manera particular (corresponsalies, gags, personatges, entrevistes de ficció, recreacions, reportatges...).
El programa també ofereix entrevistes a personatges destacats de l'actualitat i seccions temàtiques (tendències, viatges, agenda...). Humor i actualitat a les tardes d'estiu d'Ona Catalana ha sobreviscut a l'estiu.

La segona hora

-

Quim Morales


Programa d’investigació amb molt d’humor Quan semblava que es faria justícia i serien apartats definitivament de les ones radiofòniques, l’equip d’investigació de “La segona hora” torna de manera sorprenent, disposats a anar encara més enllà del que ho han fet en temporades passades. Es mantenen clàssics de temporades anteriors com els estudis d’audiència, el consultori o la caixa dels trons. Traurem a passejar famosos i analitzarem els contestador automàtics més lamentables del país. Hi haurà seccions ja consagrades con la Botiga dels Horrors, les Instruzione o la dedicada als Hoygan, a les que s’hi sumaran d’altres noves com el Dia de l’Espectador o Història del Metal, com veieu, sempre apostant per una vessant didàctica i cultural. Entre els col·laboradors segueixen Bibiana Ballbè, Gerard Florejachs i Xavier Puig, als que s’hi sumarà la Meritxell Plana, que conduirà la secció "Cigarrollo" on s’encarregarà d’aparellar els oients solters. --- Informació del programa de la temporada 2011-2012 En aquesta nova temporada de La segona hora ens intentem superar en la nostra tasca diària d’investigació amb noves seccions i reptes, però mantenim els clàssics: continuem donant veu a la indignació popular amb el síndic de greuges, descobrim nous talents al carrer a l’espai “M’agradaria cantar” i diem “Et felicito, fill!” a qui més s’ho mereix. Tampoc faltaran els nostres col·laboradors habituals Bibiana Ballbè, Roger de Gràcia, Xavi Puig i Gerard Florejachs. --- Informació del programa d'edició d'estiu Durant les sis setmanes de la temporada d’estiu, La segona hora continuarà sent l’equip d’investigació que fa riure, adaptant el format que ha funcionat amb èxit durant la temporada per revolucionar els continguts propis del període estiuenc. Els treballs de camp d’en Xavier Pérez Esquerdo, els experiments radiofònics d’en Jair Domínguez, les aportacions dels col·laboradors estrella del programa continuaran fidels a l’ampli ventall de temes d’anàlisi de l’equip d’investigació de La segona hora. Amb un equip titular format per Quim Morales, Xavier Pérez Esquerdo, Jair Domínguez, Víctor Ollé i Candela Figueras. I els col·laboradors, que cobren més que ells: Xavier Gual, Mònica Planas, Roger de Gràcia, Bibiana Ballbè i Jordi Ventura.

Quim Morales es converteix en Maria del Mar Morales.

audio

Minoria Absoluta

Minoria Absoluta Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2008-06-10

Com es fisicament en Quim Morales?

-

Minoria Absoluta


Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2008-03-17

En Quim Morales ha estat pare per segon cop

-

Minoria Absoluta


Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2007-03-19

Separador d'en Quim Morales: de vegades fa una mica de lleteta

-

Minoria Absoluta


Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2006-11-20

En Quim Morales té problemes amb la impressora

-

Minoria Absoluta


Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2006-10-18

El rac1net de Quim Morales

-

Quilòmetre 1


Gràcies a la col·laboració desinteressada de www.amicsrac1.net . - 2006-10-07
Més enregistraments on apareix Quim Morales...

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Quim Morales Jordi Pujol Gemma Montero Núria Travessa
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari