Expositor PortáTil


www.maxdisplay.es

Tipos Engranajes


www.addendum.es

Reformas En La Cocina Barcelona


www.fullmoon-barcelona.com

CóDigos Barras


www.bitmakers.com
Enllaços patrocinats
Empresa Seo

es.bredax.com
Sensor Robusto

www.bitmakers.com
MicróFonos Valencia

www.unionmusical.es
Mejor Controladora DJ

www.unionmusical.es
Kurzweil EconóMico

www.outletmusical.net
Stands Para Empresas

www.maxdisplay.es

Ràdio especialitzada amb enregistraments de

Toni Padilla

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

Toni Padilla

Aquests són els programes de les diferents emissores en els que

Toni Padilla

apareix com a presentador o en l'equip.

Tu Diràs

-

Jaume Mullor


Molt més que informació esportiva, amb Jaume Mullor. Les nits a RAC1 continuen parlant d’esports! L’equip d’Esports de RAC1 us acosta l’anàlisi de l’actualitat esportiva del dia i la veu dels protagonistes d’aquest estiu. Pendents com sempre de les grans cites esportives, les gires del Barça i de l’Espanyol, la Supercopa d’Espanya, el Trofeu Joan Gamper, el Trofeu Ciutat de Barcelona, el Mundial de Motociclisme, el Mundial de Fórmula 1… Amb les reflexions i opinions dels col·laboradors habituals del programa. Tot el campionat del Gran Premi de Motociclisme amb el patrocini de REPSOL --- Informació de les edicions anteriors al 2011 Presentador: Joan Maria Pou Molt més que informació esportiva, amb Joan Maria Pou Dues hores diàries d'esports i entreteniment. Barça. Molt de Barça. Tertúlies animades, reflexió, entrevistes, els personatges del David Llorens i, evidentment, les garrotades del Costa. Dues hores d'esport amb un equip de col·laboradors, aquest sí, fantàstic: Santi Nolla, Màrius Carol, Xavier Bosch, Lluís Canut, Ernest Folch, Miguel Rico, Marti Perarnau, Jordi Bosch, Toni Brosa, Toni Padilla, Eloi Vila, Joan Antoni Casanova, Jordi Gràcia, Pere Barthe, Jordi Juan i Pere Cullell, entre d'altres.

Una altra manera d'explicar el futbol és possible - 05/06/14

audio

La tribu de Catalunya Ràdio

La tribu de Catalunya Ràdio Tot i que s'ha convertit en un negoci que mou 500 MIL MILIONS de dòlars cada any, el futbol no és només només una indústria. També es pot entendre com un fenomen social i cultural, i això és precisament el que s'ha proposat demostrar "OFFSIDE", el primer festival internacional de cinema documental de futbol de Barcelona a través de 9 històries humanes. En parlem amb el director del festival, Oriol Rodríguez, amb Toni Padilla, membre fundador de la resvista Panenka i l'Òscar Fernández, editor del Catalunya Vespre Esports.. Tatiana Sisquella i tota la tribu descobriran, una temporada més, històries sorprenents i converses sense pressa amb persones, conegudes o anònimes, que val la pena conèixer. - 2014-06-05


DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Oriol Rodríguez Toni Padilla Òscar Fernández Tatiana Sisquella
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari