EstadíStiques Web


www.bredax.com

SeñAlizacióN Oficinas


www.maxdisplay.es

Compact Ironer


www.primer.es

Painting Oven


www.acatec.net
Enllaços patrocinats
Estuches Para Bajo EléCtrico

www.unionmusical.es
Pintura Textil

www.vpiera.com
SeñAlizacióN Comercios

www.maxdisplay.es
Bateria Infantil

www.unionmusical.es
Blind Nuts

www.acroperda.com
Sistema VisióN VersáTil

www.bitmakers.com

Ràdio especialitzada amb enregistraments on apareix

Voleu enllaçar a aquesta pàgina des d'una altra pàgina, bloc, fòrum, o correu electrònic? Us ho posem fàcil. Copieu aquesta linia al vostre web.
Enllaç directe

El Club : Informació del programa

Aquesta és la informació de la que disposem sobre el programa

El Club

amb Eduard de Vicente.

El Club

-

Eduard de Vicente


El Club és un programa que recull els actes portats a terme al llarg de la setmana pel Club del Lector d'El Periódico de Catalunya. Aquest espai s'articula a través de diferents reportatges que inclouen entrevistes amb els protagonistes de la setmana, enquestes els socis que han assistit als actes, informació sobre els artistes o cròniques dels actes. El Club compta també amb dos personatges fixos: La sòcia 33, una noia jove i una mica 'pija' que ens explica les seves experiències com a membre del Club, i L'espia, un misteriós personatge amagat sota el pseudònim de Pont, Jaume Pont, que s'infiltra als despatxos dels responsables de El Periódico per saber, abans que ningú altre, les ofertes que el Club prepara.
Enregistraments que coneixem del programa

El Club

Edició 12 de maig

audio

El Club

El Club Reportatges  sobre l'estrena de l'espectacle de mentalisme "Kasual-mente", amb entrevista a l’il·lusionista, sbre el concert del grup “De Luxe”, amb entrevista al seu líder, Xoel López, i sobre la visita al Museu de la Xocolata per veure el film "Chocolat" i assistir a un col·loqui.
Enquesta als socis sobre les preestrenes dels films "El violin" i "Borrachera de poder" i entrevistes amb Josep Julien, director i actor de l'obra "Sex & drugs & Johan Cruyff" i als autors Pelut i Jose Lainz que han presentat en un berenar literari el llibre "Correo basura 2".
Reportatge sobre el DVD d'acció "8 millas" i el cd-llibret de Serrat.
Regalarem 5 DVD's de l'edició especial de la pel·lícula "El Perfume", basat en la novel·la de Patrick Suskind.
- 2007-05-12

Edició 5 de maig

-

El Club


Reportatges  sobre l'estrena de l'obra "Marat Sade", amb declaracions de Fernando Tejero, Alberto San Juan i d'altres membres de la companyia “Animalario“, sobre la preestrena del film "Hotel tivoli", amb entrevista al director, Anton Reixa, sobre el concert del cantant Luis MiguelAgusti Vila, i el sumiller del club, Santi Amigó, que ha participat al film Enquesta als socis sobre la preestrena del documental musical "¡Esto es ritmo!".Pere PlanellaAlbert Roca.
Reportatge sobre el dvd d'acció "Yo, robot" i el cd-llibret de Serrat.
- 2007-05-05

Edició 21 d'abril

-

El Club


Reportatges  sobre l’estrena de l'obra teatral "Soldados de Salamina", amb entrevistes a l'actor Lluís Marco i el director Joan Ollé , sobre l'estrena i posterior col·loqui de l'obra teatral "El duo de la africana", amb entrevistes als actors i el director, sobre l'estrena i posterior col·loqui de l'obra teatral "Un enemigo del pueblo", amb entrevistes als actors i el director i la preestrena del film "Tu la letra, yo la música", amb declaracions del protagonista, Hugh Grant.
Entrevistes amb les escriptores Asha Miró i Anna Soler-Pont que han presentat als socis la seva novel·la "Rastres de sàndal" i Jorge Molist que ha presentat als socis la seva novel·la "la reina oculta" Reportatge sobre el dvd d'acció "Asalto al distrito 13" i el cd-llibret de Serrat.
- 2007-04-21

Edició 7 d'abril

-

El Club


Reportatges  sobre la preestrena del film "la cosecha", amb declaracions de la protagonista, Hilary Swank, i el productor, Joel Silver, la preestrena del film "Dame 10 razones", amb declaracions del protagonista i productor, Morgan Freeman.
Entrevistes amb Daniel Anglès, director de la companyia El Musical Més Petit 2, que ha presentat l'espectacle musical "De pel·lícula", amb el pianista de flamenc, Dorantes i amb el cantautor de música afrocubana Daniel Cros, que han actuat a Luz de Gas, i amb els components del grup Madee que han actuat a la Sala Bikini.
Reportatge sobre el dvd d'acció "Master and Commander" i el cd llibret de Serrat "Antonio Machado".
- 2007-04-07

Edició 31 de març

-

El Club


Reportatge  sobre la preestrena del film "Pudor", amb entrevistes als directors, Tristan i David Ulloa, i els actors Nancho Novo i Elvira Minguez.
Enquesta als nens que van anar a veure la pel·lícula de dibuixos animats "Descubriendo a los Robinsons".
Reportatge els espectacles de dansa "El lago de los cisignes" i "Carmina Burana", del Ballet Imperial Rus, amb els responsables de la companyia.
Enquesta als socis sobre el concert de Loquillo i Sopeña inclòs al Barnasants.
Reportatge sobre la preestrena de la pel·lícula "Days of glory".
 Entrevistes  amb Arturo Fernandez, Juncal Rivero i Eva Serrano sobre l'estrena de l'obra teatral "Desconcierto".
Reportatge sobre el dvd d'acció "El fuego de la venganza" i el cd-llibret de Serrat "material sensible".
Regal 10 dvd de l'edició especial de "Jackie Brown" de Quentin Tarantino.
- 2007-03-31

Edició 24 de març

-

El Club


Reportatge  sobre la preestrena del film "La flauta mágica", amb entrevista al director, Kenneth Branagh, sobre el berenar literari amb l’escriptora Sílvia Soler, que ha presentat als socis el llibre "39+1+1", sobre el concert de Luis Eduardo Aute i la preestrena de la pel·lícula “Atlas de geografia humana", amb declaracions de la directora, Azucena Rodriguez, i els actors Cuca Escribano, Rosa Vila, Montse German i David Selvas.
 Entrevistes  amb Julio Medem, productor, i Lola Barrera i Iñaki Penafiel, directors del documental "¿Qué tienes debajo del sombrero? i amb el cantant Mikel Erentxun, que ha actuat aquest divendres a la Sala Bikini.
Reportatge sobre el dvd d’acció "El fuego de la venganza" i el cd-llibret de Serrat "El sur tambien existe".
- 2007-03-24
Més enregistraments del programa El Club...

DIRECTORI SEMÀNTIC
Personatges relacionats
Joan Ollé Daniel Anglès El Musical Més Petit Sílvia Soler Fermí Fernández
© Copyright 2013 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.audioencatala.cat
INICI Sobre Audio en Català Com funciona Tipus de fitxers
Compra les nostres apps!!
La Llegenda de Sant Jordi
QUÈ DESITGES ESCOLTAR?
Radio en Català per Meego, Symbian, Win8 i BlackBerry z10
ENTRADA
Correu-e:
Contrasenya:
   Nou Usuari