--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 La primera xocolata al món feta amb la polpa del cacao
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
La primera xocolata al món feta amb la polpa del cacao
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Segurament el nom de Pol Contreras no us soni, però és una de les persones més actives del món gastronòmic català i espanyol. És un dels nou bullinians que ara mateix està treballant a elBulli1846. Amb només 35 anys, Pol Contreras també és conegut perquè és el primer pastisser al món que elabora xocolata feta amb la polpa de la fava de cacau. Una de les poques persones que l'ha tastat és Philippe Regol, el nostre crític de capçalera, que també ens parlarà de la reobertura dels restaurants a la nit. Sobre la llum, la foscor i els restaurant ,reflexionarà el dissenyador Oscar Guayabero. Com treballen la il·luminació els restaurants per crear un determinat ambient a la nit? També ens visita el nostre llibreter de referència, Nacho Borraz, que ens recomana tres llibres gastro que val la pena llegir. Descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i acabarem rememorant una escena de cinema de "Retorn a Howards End".

----------------------------------------------