Precios Tubas
www.lallardelmusic.com
Medida Láser
www.bitmakers.com
wheel blasting
www.acroperda.com
Trombón J.Michael
www.lallardelmusic.com
Papel Basik
vpiera.com

--------- patrocinadors involuntaris --------------------------------------

 3 claus per perdre la por a la pastisseria
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)
Catalunya Ràdio
3 claus per perdre la por a la pastisseria
Paula Molés obre "Un restaurant caníbal a Berlín" per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia, per tancar "El suplement", amb Roger Escapa, aquest espai es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

És castanyada i no hem tingut millor idea que fer tastar uns panellets de supermercat a Jordi Butrón, el pastisser més prestigiós del país. Seran nyap o top? Jordi Butrón, al capdavant de l'escola de pastisseria Espai Sucre, aprofita la seva visita al restaurant caníbal per presentar-nos "El método Espai Sucre" (Planeta Gastro). L'allioli és una salsa única: demana molt pocs ingredients i és una bomba de sabor. El nostre conseller d'afers gastronòmics, l'italià Nicola Poltronieri, n'és un enamorat i ens cantarà totes les seves virtuts. Sentirem en directe com el fan al restaurant Ultramarinos Marín, famós pel seu allioli meravellós. I per acompanyar-lo, la sommelier Clara Antúnez ens serveix una cervesa làmbica. Descobrirem quin és el so del Salvador d'aquesta setmana i salivarem amb l'especialitat del restaurant Ca l'Esteve a Castellbisbal.

----------------------------------------------